DoporučujemeZaložit web nebo e-shop
Možnosti rautů

 

SEZNAM RAUTOVÝCH VÝROBKŮ TEPLÉ A STUDENÉ KUCHYNĚ PRO SLAVNOSTNÍ ÚČELY.
ZEJMÉNA FIREMNÍ AKCE, SVATBY, NAROZENINY, PROMOCE….. APOD.
 


STUDENÁ KUCHYNĚ:
 

RYBY, DARY MOŘE:


-koktejl z grónských krevet s limetkou
-terinka z uzeného lososa s píniemi
-spirálky ze pstruha s koprovou majonézou
-plněná štika mušlovou nádivkou
-marinované tygří krevety v čerstvých bylinkách
-parfait z uzené makrely na česnekových toustech
-mořské plody se sušenými rajčaty a artyčoky
-baby chobotničky s grilovanou zeleninou

 


 


DRŮBEŽ, ZVĚŘINA:


-paštika z drůbežích jater s koňakem a slaninou
-kachní paštika s oříšky z kuřecích prsou a omáčkou z lesních plodů
-francouzská kachní prsa plněná bylinkovou fáší
-kuřecí terinka s kousky drůbeží šunky
-galantina z kuřete se staročeskou nádivkou
-galantina z kachny plněná masovou směsí s hříbky
-srnčí terinka na portském s brusinkami
-zaječí krém s vlašskými ořechy a sušenými švestkami
-hřbet z divočáka na zeleném pepři s domácím špekem

 

 


 

 

HOVĚZÍ , VEPŘOVÉ:

-rolky z anglického roastbeefu plněné sýrovým salátem

-anglický roastbeef s česnekovým dipem
-vyuzený Rib Eye z jihoamerického býka
-marinovaná vepřová panenka s houbami
-roláda z krkovičky plněná selskou omeletou
-soudečky z listového těsta nadívané vepřovým krémem
-uzený vepřový jazyk s černou omáčkou
-domácí paštika s mandlemi
-tlačenkový salát s mladou cibulkou a nakládanou zeleninou
-buřty s cibulí, kozími rohy a feferonkou

 

 


 

SÝRY, VEJCE, UZENINY A DALŠÍ KOMBINACE:

-variace kanapek,jednohubek(lososové,krevelové,s kuř.pěnou,sýrové,čabajkové,šunkové)
-křepelčí vejce s kaviárem
-plněná vejce se žloutkovou fáší s ančovičkou
-sýrové pralinky s pistáciemi, kokosem a bylinkami
-paleta českých a moravských sýrů
-marinovaný ovčí sýr s bylinkami a chilli papričkou
-šunková terinka s čerstvým ovocem a sýrovým krémem
-šunkové dortíky s bílým sýrem
-uzenářské prkénko(šunka, uzené, klobásy, slanina)
-variace italských uzenin

 

 

 

 


 

OVOCE, ZELENINA,SALÁTY:


-ovocné mísy
-ovocné saláty
-ovocné minišpízy
-zeleninové crudité
-čerstvá zelenina
-nakládaná zelenina
-listový salát s francouzským dresingem
-listový salát s malinovou vinaigrettou
-míchaná zelenina s balkánským sýrem
-rajčatový salát s čerstvým koriandrem
-lístky rukoly s čerstvým špenátem a feta sýrem
-ledový salát s cherry rajčátky a bylinkovou zálivkou
-mozzarella s rajčaty, bazalkovým pestem a balsamicem
-čekankový salát s rozinkami a vlašskými jádry
-řecký salát s kuřecími nugetami
-těstovinový salát s červenou cibulkou a zakysanou smetanou
-ostrý cizrnový salát s chilli papričkou
-bramborový salát s jablky

 


 MOUČNÍKY, DEZERTY:


-domácí koláčky(tvarohové, makové, povidlové)
-domácí záviny(jablečné, tvarohové, makové)
-domácí táče(švestkové, meruňkové, jablečné, hruškové)
-domácí mramorovaná bábovka
-medové lívanečky s borůvkovým krémem
-minipalačinky v karamelu s oříšky
-kokotejl z lesních plodů
-kousky banánů v čokoládě se šlehačkou
-bavorský krém z mascarpone
-kopeček zmrzliny v čokoládovém kornoutku

 


 


PEČIVO, CHLÉB:

-variace banketového pečiva a chleba(světlé, tmavé, celozrné, racio…)

 


 

 TEPLÁ KUCHYNĚ:

 

  


RYBY, DRŮBEŽ:


 

-kebab z lososa a modrohlava s vavřínem a šalvějí
-pangasius smažený v šafránovém těstíčku
-pečená filátka ze pstruha po mlynářsku
-grilované tygří krevety v medovo-česnekové marinádě
-španělská paella
-pečená kachní stehna na zázvoru s majoránkou
-pečená husa po staročesku
-pečené kuřecí paličky na černém pivu
-grilovaná kuřecí křídla v Tandori
-smažené kuřecí plátky
-steaky z kuřecích stehen balené ve slanině
-thajské kuřecí plátky s omáčkou z kokosového mléka

 


 


HOVĚZÍ, VEPŘOVÉ, ZVĚŘINA


-svíčková na smetaně s brusinkami
-pikantní minutkový guláš
-zabíjačkový guláš
-pečínka z vepřového karé na česneku
-grilovaná Adamova žebírka
-steak z vepřové panenky v parmské šunce
-smažené vepřové miniřízky
-vepřové kousky v parmezánovém těstíčku
-kuličky z mletého masa s pikantní majonézou
-grilovací klobása
-zvěřinové ragů se sušenými švestkami
-kančí hřbet se šípkovou omáčkou

 


 


PŘÍLOHY:


-variace knedlíků(houskové,karlovarské,bramborové,horácké,špekové,chlupaté,chodské)
-dušená rýže(karí,zeleninová,šunková,ovocná,bylinková)
-grenaile s bylinkovým máslem
-gratinované brambory s parmezánem
-pečené brambory s česnekem a slaninou
-barevné těstoviny
-zeleninové lasagne
-špenátové lívance
-grilovaná zelenina
-baby kukuřice na másle
-míchaná zelenina
-dušené zelí(kysané, hlávkové červené a bílé)
-listový špenát

 


 


SESTAVY SLAVNOSTNÍCH MENU:

  

 


 


ČTYŘCHODOVÉ:


-paštička z drůbežích jater, v závoji z anglické slaniny a lehkým závanem koňaku,
  podávaná s omáčkou z lesních plodů a křupavým pečivem

-consomé s hovězím masem, císařskou zeleninou, brambůrky a bylinkami

-marinovaná vepřová panenka dozlatova upečená v listovém těstě s vlašskými jádry,
  v kombinaci s řezem telecího karé na hříbkovém ragú se smaženými brambory v kabátku
  z parmezánu s opečeným bilboem

-panna cotta s jahodovým soté a čerstvými lesními plody

-šunková terinka s náplní čerstvého ovoce a sýrového krému, s dekorací
 třešňových rajčátek a dubového salátu

-slepičí bujón s játrovými nočky, domácími nudlemi a čerstvě nasekanou petrželkou

-pečené kachní stehýnko plněné sváteční nádivkou, s přílohou blanšírovaného zelí s
 mandlemi a karamelem, s moravskými knedlíčky

-variace domácích závinů rozmanitých náplní, s mraženým krémem a filigránem

 


 


PĚTICHODOVÉ:


-parmská šunka s rukolou, pomerančem a fíky

-tomatová polévka s grilovaným kuřecím masem a čerstvou bazalkou

-filátko ze pstruha se špenátovým koláčkem a šafránovou pěnou

-vepřové medajlonky se zelenými fazolkami se slaninou a smetanou, gratinované brambory

-domácí zmrzlina s koktejlem z čerstvého ovoce a šlehačkou

-zauzené kachní prsíčko na salátku s brusinkovým dresingem

-francouzská cibulačka s bílým vínem, tymiánem a sýrovým krutónem

-krabí capuccino se sýrovou sušenkou

-dueto z kančího a srnčího hřbetu podávané s celerovým pyré, grilovanou cuketou
  a konfitem z perličkových cibulek

- jablečný páj se skořicovým krémem´

 


 


ŠESTICHODOVÉ:


-lžička s králičím konfitem s jablky a vlašským oříškem

-houbová terinka na listovém salátku s artyčoky a lanýžovým aroma

-silná esence z křepelky ze zastřeným vajíčkem a kapkou brandy

-jelení ragú na víně s polentovou raviolkou

-prsíčka z divoké kachny s omáčkou z jarní zeleniny a brusinek, podávaná s jemným
 mandlovým knedlíčkem

-krém z bílé čokolády s bazalkou a malinami

-lžička s rolkou z kuřecího prsíčka na lehkém bramborovém salátku

-pikantní koktejl z garnátů a modrého sýra, majonézy a chilli papriček

-silné drůbeží consomé s různobarevnými knedlíčky z jater, špenátu a kuřecího masa

-grilovaná husí játra s jablky a Calvadosem

-kořeněná vepřová pečínka na grilu, v kombinaci s balíčkem z kuřecích prsou v parmské
 šunce a domácími nudlemi se sušenými rajčaty a smetanou

-tiramisu s lesními jahodami a likérem Amaretto

 


 

Vytvořeno službou WebSnadno.cz  |  Nahlásit protiprávní obsah!  |   Mapa stránek