Studené a Teplé Bufetové Stoly
Studený bufet:
– Selská masová paštika s husími játry
– Krůtí galantína s masovou nádivkou s kaštany
– Protýkaná panenka se slaninou a sušenými rajčaty
– Rostbíf z jihoamerického býčka s
– Variace uzených mas z domácí udírny
– Rolky z uzeného lososa se zeleným chřestem
– Parfait ze pstruha s kapary
– Krevetový koktejl s celerem a jablky
– Vegetariánské suši
– Výběr sýrů s čerstvým ovocem
– Zdobené kanapky , vejce a zeleniny
– Domácí chléb, pečivo
– Nakládané zeleniny a studené omáčky
Salátový bufet:
– Listový salát s rukolou , pršutem , mozzarellou a fíky
– Míchaný salát z čerstvé zeleniny s olivami a ovčím sýrem
– Ledový salát s kuřecím masem , parmazánem a slaninou
– Barevný těstovinový salát s uzeným kuřetem a pikantní majonézou
Teplý bufet:
– Mini šašliky z mořských ryb a krevet
– Telecí řízečky „Saltimbocca“se šalvějí a pršutem
– Nadívaná kachní stehýnka se švestkami
– Grilovaná jehněčí kolínka na rozmarýnu
– Rolovaná kančí kýta se šípkovou omáčkou
– Pečená šunka od kosti s jablkovým křenem
Přílohy:
- Karlovarské a máslové knedlíčky
– Domácí halušky s kysaným zelím a slaninou
– Pečené brambory s cibulí , česnekem a bylinkami
– Těstoviny se sýrovou omáčkou a houbami
– Rýže „Basmati“se zeleninou
Dezerty:
– minidezerty
– variace domácích závinů
– chodské koláče
– svatební koláčky
– ovocné špízy(etažer), čoko-fondue